Bestilling av sykkeldag

Her kan skoler bestille tid til sykkeldag på Myra sykkelgård.

august 2024
man tir ons tor fre
29303112
56789
1213141516
1920212223
2627282930

Slik bestiller du:

  1. Sykkeldagen må bestilles minimum 14 dager i forveien.
  2. Velg ønsket dato i kalenderen.
  3. Velg tidspunkt. (Dersom det er over 34 elever, eller dere har lang reisetid, tar vi i bruk hele dagen og du må bestille begge tidspunktene på den samme dagen. Antall elever legges da kun inn på den første bestillingen. Skriv så 0 i antall elever på andre bestilling.)
  4. Fyll ut bestillingsskjemaet og kryss av om du skal på brukerkurs. (Brukerkurs er obligatorisk.)
  5. Bestillingsbekreftelse kommer på e-post.

Barneskoler i Aust-Agder kan  bestille tid til undervisning på Myra sykkelgård. Sykkelgården brukes til undervisning tirsdag, onsdag og torsdag mellom klokken 08:00 – 15:00 fra og med 2. mai til og med 1. oktober med unntak av skolens ferier og offentlige helligdager. I tillegg er det undervisning også to mandager på våren og to mandager på høsten.

Buss til og fra skolen er uten kostnad for skolen, og ordnes/ betales av oss. Da det er stor interesse for tilbudet er det «først til mølla» som gjelder.

Elevene må ha vært gjennom opplæring om trafikkregler og skilt på skolen før de kommer til Myra. På Myra skal de vise i praksis hva de har lært.

Myra sykkelgård disponerer to spesial sykler som kan brukes av barn med spesielle behov.

  • Den ene er en vanlig tohjulsykkel med fastmonterte støttehjul og den andre er en trehjulykkel (Stor størrelse beregnet på barn opp til 10-12 år) med gir og mekanisk hjelpemotor.
  • Vi låner ut disse syklene til disse barna i samarbeid med lærer også utenom ordinær undervisning. Vi er behjelpelige med veiledning av bruk osv.